De workshops Yoga met je Kind van Het Zilveren Hart zijn een gezellig, sportief, creatief en ontspannen uitje voor ouder & kind.

Ouders en kinderen gaan samen aan de slag met yogahoudingen, yogaspelletjes, concentratie- en balansoefeningen, massages en duo-oefeningen. Samen bewegen, genieten & ontspannen! De workshops zijn opgebouwd rondom een wisselend thema en sluiten aan bij de interesses van ouder & kind.

Bijv. het thema “Hallo Zon!”
We starten de workshop met de perfecte opening om de zon te begroeten; namelijk de Zonnegroet; een serie yogahoudingen die het lichaam lekker opwarmt. Daarna gaan we met duo-houdingen de zon maken; laat je creativiteit stromen en leef je samen uit! Na de creatieve stroom, wordt de spanningsboog ‘getest’ tijdens een zon-spelletje; een speelse concentratie oefening. Waarna we alweer overgaan naar de eindontspanning. Eerst elkaar een zonnige massage geven en daarna lekker samen op je badlaken liggen te ‘zonnen’ en genieten van een zonnige visualisatie of meditatie, begeleid met rustige achtergrondmuziek. De workshops worden afgesloten met een kopje thee, waarbij tijd is om na te kletsen of in rust nog een mandala in te kleuren.

De workshops zijn voor iedereen toegankelijk. Een soepel lichaam en yoga-ervaring zijn absoluut niet noodzakelijk. Ouder & Kind gaan in de workshops samen op ontdekkingsreis naar “Yoga Land”, waarbij niet de prestaties, maar plezier en ontspanning centraal staan! 

Waar?
In overleg.

Wanneer?
In overleg.

Kosten inhuren op locatie/priveles?
https://hetzilverenhart.nl/priveles 

Belangstelling?
Laat het mij per mail weten!